top of page
IMG_5844.jpg

Over mij

 

Ik ben Lian Verschoor. Healing Touch for Animals® practitioner, 'oily person', werkend vanuit gevoel. 

Graag help ik je een happy & healthy lifestyle te leven met Young Living producten. Ik heb zelf ervaren hoe het mijn leven heeft veranderd, en dat gun ik iedereen!

Daarnaast help ik je graag je dier en/of jezelf te ondersteunen in gezondheid en welzijn, de band met je dier verder te versterken en je meer bewust te worden van de verbinding tussen jou en je dier. 

 

 

Mijn missie

 

Mensen en dieren helpen een 'happy & healthy lifestyle' te leven! 

 

IMG_2932.JPG

Mijn achtergrond

 

Van jongsaf aan voel ik een verbinding met dieren. Ik ben opgegroeid tussen de paarden en heb paardengeneraties op zien groeien. Jarenlang heb ik me met veel plezier en passie beziggehouden met de fokkerij van dressuurpaarden, waarbij gevoel ook al een belangrijke rol speelde.

 

Daarna ben ik in aanraking gekomen met Healing Touch for Animals® (level 1, in 2007)en diercommunicatie, wat een heel ander bewustzijn creëerde en het begin was van mijn ontwikkeling hierin. Een bewustzijn van de diepere lagen die er kunnen zijn in verbinding met je dier. Op een andere manier in contact kunnen zijn met je dier en bewust bezig zijn met uitwisseling in energie tussen mens en dier. Onze dieren zijn vaak niet voor niets op dit moment in ons leven, zij kunnen ons op veel vlakken inspireren en ons tevens een spiegel voorhouden. Ze hebben geen agenda maar leven in het moment. 

 

De ondersteuning en begeleiding van mijn dierbare Jackie heeft mij verder geïnspireerd om mij hier nog verder in te ontwikkelen. Ik heb ervaren hoe fijn en waardevol het kan zijn je dier te ondersteunen in de laatste fases van zijn of haar leven, daarbij ook telkens kijkend naar waar je zelf staat in dit proces en dit de ruimte te kunnen geven, alles stap voor stap, en zodoende een waardevol afscheid te ervaren. 

 

In 2013 heb ik Healing Touch for Animals® level 5 (Advanced Proficiency afgerond). Het werken met energie en aromatherapie heeft me veel gebracht, waar ik erg dankbaar voor ben. Het voelt erg fijn om dieren en mensen te mogen ondersteunen, en een rol te kunnen spelen hierin.

Natuurlijk blijf ik me verder ontwikkelen, op meerdere vakgebieden. 

harmonie in verbinding

Mijn 'oily journey'

 

Tijdens de opleiding Healing Touch for Animals® heb ik voor het eerst kennisgemaakt met etherische oliën van Young Living. Ik ben ze gaan gebruiken tijdens de behandelingen, en daarna ook voor mezelf. Deze pure oliën voelen voor mij zuiver en krachtig. 

 

Nu kan ik me geen dag meer voorstellen zonder oliën (iets wat ik me een paar jaar geleden niet had kunnen voorstellen). Ik ben heel blij dat de oliën op mijn pad zijn gekomen. Overal is wel een olie voor. Een heel fijn alternatief als je op een natuurlijke manier gezond en fit wilt blijven, en je goed wilt voelen. Het heeft m ijn leven veranderd, en dat gun ik iedereen!

powerful baby rhino
bottom of page